Ik wil alles

Dreamer

Ik wil het allemaal

Ik wil een goeie vrouw zijn voor mijn man
Ik wil een fijne moeder zijn voor mijn kinderen
Op het werk doe ik mijn best zo goed als ik kan

Vrouw moeder werk maar sport hoort bij mij
De sport is mijn hobby ondertussen mijn passie
Zonder de sport ben ik niet meer mijzelf
Sport heeft me mezelf weer doen ontdekken
Dat keer je je rug toch niet toe

Minderen kan wel maar is moeilijk
Welke uurtjes dan toch maar niet
Elke dag is er wel iets wat ik niet wil missen
Was de sport maar mijn werk dan hoefde ik niet te kiezen
Dan hoefde ik geen lessen te verliezen

Hoe maak je een switch van mijn werk naar de sport als werk.
Je moet er voor leren, tijd in investeren

Ik heb mijzelf weer gevonden en wil mezelf nooit weer kwijt.
Nee, ik wil en zal alles en zal niet zeggen dat het me spijt.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dreamer (Actief sinds: 07-01-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik wil alles’ van Dreamer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.