Mijn hartje

Het meisje zonder naam

Mijn Hartje

Diep en donker,
Vol duisternis en kou.
Verschijnen kleine lichtpuntjes,
Het besef dat ik van je hou.

Warm en stralend,
De lach op mijn gezicht.
Elke ochtend opnieuw,
Als je naast me ligt.

Gloeiend, bloeiend en groeiend,
Mijn hartje dat klopt voor jou.
Steeds voorzichtiger uit het duister,
Voetje voor voetje uit de kou.

Mijn hartje voelt zich veilig,
Voelt zich goed en fijn.
Mag ik asjeblieft,
Nog heel erg lang bij je zijn ?

- meisje zonder naam -

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Het meisje zonder naam (Actief sinds: 03-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn hartje’ van Het meisje zonder naam zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.