Glimlach

Sander Cornelissen

Glimlach

mondhoeken die omhoog
krullen,
als de staart van een kat
blij om jou te zien.
een brede glimlach
mooi gevormde lippen,
rood,
als de oren van het kassameisje
als je haar een compliment geeft.
net zo aanstekelijk als
een catchy liedje op de radio,
een positieve houding,
gefluit,
geklap,
verkoudheid,
gebraak,
en aids.
ik ga de wereld infecteren.
ik ga de wereld veroveren
met mijn
kanker
glimlach.

Sander Cornelissen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-06-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Sander Cornelissen (Actief sinds: 21-06-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Glimlach’ van Sander Cornelissen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.