Een sterke troef

Dakoyria

Soms lijkt het alsof de tijd is blijven stilstaan;
je níet voorgoed bij me bent weggegaan
Dat wordt dan opgeroepen door een geur
of ook wel geluid
Het is waarover ik me niet meer graag uit.

Het betreft dus vooral een privéherinnering,
waaraan ik meestal vreugde ontleen
Een onuitroeibaar ding!

Dit alles is geïntegreerd in mijn bestaan
Zomaar wel opduikend en stilaan me steun
gevend als ik dat behoef
Een meer dan ijzersterke troef.

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-05-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een sterke troef’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.