Morgen weer 31 graden

Vrouwke

Morgen weer 31 graden
Lekker, een rok dragen.
Het is warm
je zweet onder je arm
maar dat geeft niet
we hebben water zegt Margriet.
Lekker iedere dag douchen
en het zwemmen hoef je niet te pushen.
Ik kijk uit naar morgen
hoi, weer minder zorgen
want het wordt weer zomers weer.
Lieve heer ik bedank u nog maar een keer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 09-09-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Informatie bij het gedicht

Morgen weer 31 graden

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Morgen weer 31 graden’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.