Mijn eerste …

Joris Olivier



Slenterend door't landschap,
dat men ‘t levenspad noemt,
zie'k alles weer wat'k ooit zag,
maar lange vergeten was.

Mijn step, mijn eerste fiets,
mijn eerste bromfiets, motor,
mijn eerste auto, woning,
mijn allereerste liefdeskus.

Maar excellerend boven dat al,
de vrouw met wie'k trouwen zou,
twee kindren krijgen, maar vooral,
dat onvergeetlijke, immens geluk.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 27-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn eerste …’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.