INLOGGEN
«»

Het mooiste moest nog komen

Het mooiste moest nog komen

Op een dag kwam je thuis
Je hebt overal gewoond
Je liep rond
Je was op zoek
Je hebt dit geprobeerd
En later dat
Je zocht het in pillen
En in therapie
Er kwamen vrouwen voorbij
De een was zo weg
De ander bleef veel te lang
Niets bevredigde echt
Vrienden gemaakt
Vrienden verloren
Nieuwe vrienden gemaakt
Anderen weer verloren
Dit gestudeerd
Daar gewerkt
Je ziek gevoeld
Voortdurend uit balans
Hier een piek
En heel veel dal
Te veel geslapen
Later bijna niet
Soms te veel energie
Meestal bijna niets
Landen en werelddelen bezocht
Hoe meer je reist
Hoe minder je weet
Alles is grijs
Niets is gewoon zwart
Of duidelijk wit
Een pannekoek hoe dun dan ook
Heeft altijd twee kanten
Toen kwam zij
Het leven zomaar binnengewandeld
Alsof het niets was
Maar alles bleek te zijn
Dingen gaan anders voelen
Een huis werd een thuis
Waar alle dingen op hun plaats vallen
Een kus, een knuffel
Een lief woord
Een glimlach en een traan
Het mooiste moest nog komen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het mooiste moest nog komen’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.