INLOGGEN
«»

Vorst

Daar zit je in jouw grote stoel, koning zonder kroon
Ik kom dichtbij en kijk naar jou
Mijn koning op zijn troon

En in mijn droom kruip ik, nog even op je schoot
Hoofd op jouw borst, mijn ogen dicht
Nee, je bent niet dood

Je sluit je armen om me heen, je adem in mijn haar
Jouw hart klopt in mijn oor, heel luid
Zie je, ’t Is niet waar

Dan word ik wakker van een kus en zie mijn kleine vorst
Ik sluit mijn armen om jou heen, mijn adem in jouw haar
Jouw hoofdje op mijn borst

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anouk
Actief sinds: 03-07-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vorst’ van Anouk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.