Iedere dag

Ton Jurriansen

Iedere dag schijnt er licht
Stralen zoveel zonnestralen
Een lach op jouw gezicht
Die alles in blijdschap kan vertalen

Iedere dag danst het leven
Als een kleurig palet
Elke dag is ons gegeven
In een eeuwig ballet

Iedere dag tekent het pad
Om in een droom te reizen
Schoonheid van een teder blad
Om in liefde te verrijzen








Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-04-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ton Jurriansen (Actief sinds: 14-09-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Iedere dag’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.