INLOGGEN
«»

De tuin opknappen

Ik verzamel dringend wat moed, zit op een makkelijke stoel
De slecht onderhouden tuin die nu op me wacht.....
en te verrichten zo een heleboel!

Het zit zo: mijn arme heup, die speelt zo naar op, net als
mijn rug Wat een reuzenstrop
Uitnodigend staat ook buiten wel een stoel Als ik nu kórt
even wat doe waarna ik die fijne latjes dan voel?

Aanvegen moet er ook dringend gedaan Ik heb weinig
kracht Hoe toch zal ik dat oplossen gaan?
Zo een tuin, best wel 'a hell of a job' Het moet nou eenmaal
maar ík knap er niet van op!

Dakoyria,

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De tuin opknappen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.