Luchtig gekleed

Door: Dakoyria

Geregeld lopen wat mannen voorbij in zomeroutfit gehuld
Een t-shirt en korte broek dragen zij, alsof we van régen
niet zijn vervuld...
Misschien hopen zij op wat droog weer, tussen buien door?
Zij hebben het waarschijnlijk warm en ik kijk mijn ogen uit
naar soms gespierde en getatoeerde armen, hoor!

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Luchtig gekleed’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.