gedraag je

Geert Messelis

de macabere paradijzen
verleiden, verglijden
het woord is leugen
de gevels zijn behang
die een verhaal
gesmoord. reclamebord
ervoor
alles ingeblikt
het blikkeren der tanden
te fel
kunstgras verstikt
de klanken
van de ondergrond
ik steek het woord in brand
dat ik nog net verleidde
het hengelen werd teveel
pas op, je loopt
behoorlijk uit de hand

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘gedraag je’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.