Gedichten over gebouwen

Hieronder hebben wij alle gedichten uiteengezet die gaan over gebouwen en bouwwerken gaan die er op Dichters.nl zijn te vinden. Over allerlei soorten gebouwen en bouwwerken is er wel een toepasselijk gedichtje te vinden.

Heb je zelf één of meerdere gedichtjes of gedichten over gebouwen, bouwwerken of over het bouwen van een gebouw, of wil je gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!