rust in waan

Geert Messelis

waar vind je nog de late hoeven staan
onder het schijnen van september maan
met kromme wegen vol met stenen
dit is mijn avondlijke waan
om druppels rust te vinden
die vallen van de manen
van de paarden
die naar de stal toe draven
een hond slaat aan
dan volgt de stilte van een nacht
met de belofte van een dag
zoals die gisteren was

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘rust in waan’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.