INLOGGEN

Gedichten over dichten en gedichten

Deze rubriek bevat gedichten over dichten en gedichten zelf, en kleine korte gedichtjes hierover, het opstellen, maken en publiceren van gedichtjes en gedichten, het dichtproces, woordkunst en rijmen. Ook de dichtkunst zelf mag niet 'onbedicht' blijven! Naast deze rubriek is er op Dichters.nl sinds de zomer van 2015 een rubriek met gedichten voor en over dichters.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over dichten en/of gedichten, of wil je gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!




Gedichten over dichten en gedichten (gerelateerd)