Wandelrijk

Lucas. Kruse

120124
Besef dat tijdens het wandelen allerlei mooie gedachten opkomen, maar dat je faalt als je die na afloop wilt verwoorden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lucas. Kruse (Actief sinds: 01-02-2021)

Informatie bij het gedicht

Wandelrijk Ik loop weer heerlijk thuis te zijn mijn innigst ikje luister rijk de telgang ver bewust voorbij de maalstroom van het slijk. En zie en hoor, daar zijn ze al guirlandes woorden, zalig zacht ze knispervonken menig tal zo onbezonnen nooit gedacht. Achter pc, nog in de sfeer zo graag getoetst, geperst denk ik, ontroest: dat vers hoe ging dat ook alweer?

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wandelrijk’ van Lucas. Kruse zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.