palimsest

Geert Messelis

wit blad vol wegwijzers
naar verleden steden
ik overschrijf de zin
van wie er voor me was
en voel verlaten
dat vol leven was
straten in een tuin vol Eden
zie tekens die gemeengoed zijn
en niet meer zeggen
waar de straat op staat
beminnen rijmt niet meer op zinnen
een nieuwe zin
een nieuw begin
het tij draagt binnenin de woorden
verlaat gebaande paden
er liggen kuilen vol met vallen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘palimsest’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.