alles verschijnt

Geert Messelis

de kromst getrokken zinnen
zonder dat dit de bedoeling was
want rijmen gaat voor alles schat
die bij het lezen
pijn doen aan de ,ogen
die kan je vinden
naast pareltjes
die bang zijn
voor de zwijnen
maar dat lot
is je schaapachtig beschoren
voor kwetsbaar en gevoelig zijn
is weinig medicijn
laat je niet afschrikken door pijn
verschijn
en schrijf de tekens op de muren
van deze virtuele stad

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘alles verschijnt’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.