INLOGGEN
«»

De kerstman

 De kerstman bestaat dus heus
 het is aan u de keus
 om zeker te weten
 hem als goed persoon niet te vergeten
 met zijn witte baard en rode kledij
 maakt hij niet alleen kinderen blij
 hij zorgt voor warmte in ons hart
 en maakt de donkere dagen zo apart
 met geschenken en een eerlijk gevoel
 bereikt hij uiteindelijk het doel
 dat iedereen en daarmee is niets mis
 het hele jaar voor een ander kerstman is

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

DE DICHTBOETIEK
Actief sinds: 11-03-2014Informatie bij het gedicht:

een mooi beroep Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De kerstman’ van DE DICHTBOETIEK zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.