INLOGGEN

Gedichten over de dood & gedichten over sterven

Hieronder hebben wij alle gedichten uiteengezet die gaan over de dood zelf en het proces van sterven. Gedichten die verband met (reeds) overleden personen vind je in de overlijdensrubrieken (zie het rubrieken overzicht).

Heb je zelf één of meerdere gedichten over de de dood of over sterven in het algemeen / het proces van sterven, of wil je gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan ter plaatsing naar ons in via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!