INLOGGEN
«»

Het grote verdriet

Zoek niet naar woorden,
ze zijn er niet.
Er is niks voor dit grote verdriet.
Luister naar de ander en zijn verhaal,
desondanks spreken jullie niet
dezelfde taal.
Het verhaal van de rouwende is droef,
en jij hoef daar niks op te zeggen.
Pak elkaar vast en deel het leed,
en voordat je het weet,
geef je een beetje steun.
Ook een arm, of een zoen of een bloem,
doen goed.
Luister naar de ander, dat geeft hem/haar moed.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Leeuwenburgh-kloosterman
Actief sinds: 07-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het grote verdriet’ van Coby Leeuwenburgh-kloosterman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.