Genieten

Coby Leeuwenburgh-kloosterman

Nadenkend, zie ik je in de zee staan,
je hebt een fleurige zwembroek aan.
Je geniet van de zon en het strand
en er lijkt niks aan de hand.

Het is een fijne dag
en avonds is het nog heerlijk zwoel.
We genieten en doen de BBQ aan, je
eet heerlijk en laat niks staan.

Na afloop tafelen we na
en dan gaan we
voldaan en moe naar bed.
Het was een dag,
vol met pret.

Waarom ging je toch heen,
en verdween en kwam niet meer terug.
Een traan glipt uit mijn oog, ik hou het even niet droog.
Vaarwel mijn zoon.....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Coby Leeuwenburgh-kloosterman (Actief sinds: 07-03-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Genieten’ van Coby Leeuwenburgh-kloosterman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.