wind beweegt

Geert Messelis

wie heeft het laken
in bed
de andere in de kou
de lakens hebben alle kleuren
- hoe kan je je ooit overgeven -
ze worden stil uitgedeeld
hun wapperen in de wind
doet wasdraden grafieken schrijven
schijnbaar
zinloos als de schermen
met bewegende statistieken
die pieken en die dalen
dicht bij het bed van je geliefde

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘wind beweegt’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.