Innerlijke ik

Wilma van Eikenhorst

Stilte is een prachtige taal
Die weinig mensen begrijpen
Kijk en luister naar je hart
Je zal je innerlijke beter verstaan
Ga opstakels tegemoet ,uiteindelijk zul je ze overwinnen
Hoe fijn is het om te luisteren naar stilte
Denk vaker aan jezelf,iemand anders doet dat niet voor jou
Stilte is een prachtige taal
Want dat is jouw moment
JOUW GEVOEL.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-07-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Wilma van Eikenhorst (Actief sinds: 18-05-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Innerlijke ik’ van Wilma van Eikenhorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.