INLOGGEN
«»

Een plaat

Ergens draait in navolging van de aarde
een plaat, klanken voortbrengend
krakend draaien ze om ons heen
geluidloos draaien de sterren boven ons door
we komen aan het bij het einde van de wereld
en draaien van de aarde af
vallend in een klankenbad
totdat met de klap van de stilte
we weer op de bodem van het bestaan belanden
Dan draaien we de plaat opnieuw.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-11-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elisa Prins
Actief sinds: 29-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een plaat’ van Elisa Prins zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.