Jij bent een oom

LM Enninga

Zo klein als ze zijn
Ze kijken tegen je op
Want jij bent hun oom
En dat vinden ze top
Jij bent hun voorbeeld
In alles wat je doet
Geniet er van
En verwen ze maar goed

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

LM Enninga (Actief sinds: 10-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jij bent een oom’ van LM Enninga zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.