INLOGGEN
«»

Koud

Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen
Een aardevol met mooie sterren wensen en natuur.
Mooie dieren dagen wonderen. En elk jaar weer kerst.
Elke dag een nieuwe glimach en heel veel liefde. Tig vrienden collegas nieuwe fanilie als eigen fanilie.
Maar je wereld is vertroebeld. En je blik die niet weet waar je vandaan komt.
En niemand is daar nog mee bezig. En het geeft geen honger of dorst. Zijn geen zorgen voor de mensen of je heen. Tis een probleem die niet aan de orde is in zin van stress of zorgen. Maar alleen jii voelt elke dag.
De wereld is niet echt van mij. Ik weet niet van een wereld.
En voel mij overal thuis omdat ik geleerd heb geen eigen thuis te hebben.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Adoptie
Actief sinds: 30-12-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Koud’ van Adoptie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.