INLOGGEN
«»

Naar binnen

Een wijntje,
Een seintje
Heej kleintje.

Gaat het nog?
Draag je het nog?
Je verlangens en dromen
Die nooit zullen komen.
De kleuren en geuren, die jou op moeten beuren.
De liefde de wijsheid en al voor jou pracht.
Kom naast me, ik bid voor je en maak je zacht.
Lief kleintje, ik snap je, ik heb het wel door.
Dat je mij op zoekt, dat is heus goed hoor.

Ik neem vandaag weer een wijntje.
Sluit mijn ogen dat seintje.
Blijf af van mij
Dat kleintje.
Alleen ik ga hier naar toe.
Ik om hels haar troost haar.
Zij is moe.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-10-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Adoptie
Actief sinds: 30-12-2015Informatie bij het gedicht:

Ik fantaseer dat ik terug kan gaan naar dat kleine kindje zonder moeder die ik was. Ik houd haar vast en ik troost haar. Met mijn armen, mijn verdriet. Mag zij bij mij komen en een ander weet dat niet. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Naar binnen’ van Adoptie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.