INLOGGEN
«»

Spelen overleven na


spelen overleven na


ik ben onder
de aarde gekropen
wist niet meer
wat boven was

heb het leven
geabstraheerd
het bestaan radicaal
binnenstebuiten gekeerd

gelijkheid voert
nu de boventoon
een droom met alle
alarmfases op nul

er is geen
voedselketen meer
de jacht op elkaar is
eindelijk opgeheven

aan het nieuwe manna
doet ieder zich te goed
er is geen hoog en laag
wij spelen overleven na


wil melker
26/05/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Spelen overleven na’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.