INLOGGEN
«»

Doornroosje

Doornroosje

Een mooie rode roos.
Voor vriendschap & liefde.
Een rode roos die vooral wordt gegeven aan een dierbare of je geliefde.
De bloem met een symbolisch betekenis.
Van goede en slecht tijden.
Een mooi cadeau van wat er is meemaakt tussen jullie beiden.

De roos kan ook een waarschuwing zijn. Een tijd die aan komt waar jullie gaan ondervinden van een nieuw soort pijn.
We zien alleen het mooie. Maar vergeten de doorns..
Die ook bij de roos horen.
stekelig, puntig en scherp.
We steken elkaar aan.
Goede en slechte punten.
Een nieuw hoofdstuk met een ander onderwerp. Wees scherp en voorbereid.
Let op dat je jezelf niet snijd. Niet dat je degene er op verwijt. Het ligt aan jou hoe diep de wond wordt, een litteken die voor altijd bij je blijft.

Doornroosje, wat heb je een fantastisch verhaal.
Leuk,vrolijk ,pijnlijk en verdrietig.
Een verrassing geven van een roos wat een mooi gebaar...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-10-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jimmydean
Actief sinds: 09-10-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Doornroosje’ van Jimmydean zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.