Van bijna sterven

wil melker


van bijna sterven


nooit heb ik
het leven gedanst
was altijd te
zwaar op de hand

pas na het
verwerven van
bijna sterven heb ik
mijn schaduw onthoofd

hij wijst mij
niet meer het gaan
is juist een opmaat
voor onze muziek

als hij weer
donker gaat draaien
kiezen wij lichte tonen
bewegen op het gewone

ik geloof eindelijk in
het liefdevolle van leven
op de manier zoals
het ons ooit is gegeven


wil melker
28/09/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-09-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Van bijna sterven’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.