INLOGGEN
«»

Het komt góed!

We vieren samen een deel, was het besluit
Alleen is immers maar alleen
Snel waren we daar over uit.

En ik héb me uitgesproken zoals ik zelf het
nooit zo verzon
Zij komt toch maar mooi op die dag die
qua weer heel mooi al begon.

We gaan fijn samen wat drinken, een kleinig-
heid eten en vertellen natuurlijk aan elkaar
Op de dag die ik zo erg háátte en het komt
helemaal goed dan door haar!

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het komt góed!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.