INLOGGEN
«»

Niet mijn broer en toch Broer

Niet mijn broer en toch Broer


Wat moet ik eigenlijk zeggen
Hoe valt dit nu uit te leggen
Wat ik voel op dit moment
Terwijl ik je al vele jaren ken
Je naam zelden uitgesproken
Is toch de band niet verbroken
Drie jongens heeft ons gezin
Als vierde broer sta je middenin
Volgens DNA is er zelfs geen link
Voor de moed in je schoenen zinkt
Kan ik oprecht tegen je zeggen
Zonder het verder uit te leggen
Naast zwager, man en vader
Sta je me heel dicht nader
Omdat je echt veelzijdig bent
Heb ik je al die jaren gekend
Het klinkt misschien niet stoer
Maar ken ik je als mijn: Broer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Mijn zwager is geen broer en toch een Broer Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Niet mijn broer en toch Broer’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.