INLOGGEN
«»

Keuzes

Jij maakt je eigen keuzes,
je kiest niet voor mij

Om jouw pijn te verlichten
hef je het glas

Sorry lijmt de scherven niet
en kapot is niet meer heel

Mijn keuze maak jij niet
en ik kies voor mezelf

Ik heb hard gevochten,
maar nu laat ik je los

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Nova
Actief sinds: 10-01-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Keuzes’ van Nova zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.