INLOGGEN
«»

Ken je me nog ?

Mijn hart voelt leeg
Mijn hart voelt koud
Iedere keer als ik aan je denk, is de wereld  opeens weg.
Dan lig ik daar
Liggend in mijn eigen tranen

Ik ben kwaad en verdrietig
Al die tijd is weg, er blijft niks van over
Ik heb een hele nieuwe mij en een heel andere jou ontmoet
Maar ik ben er niet zo blij mee

Het doet zo'n pijn als ik aan je denk
Ik voel me dan zo bang
Ik wil geen ruzie
Ik wil geen haat
Gewoon vrienden
Maar jij wilt het niet en dat doet pijn
Het breekt mijn hart

Je schrijven helpt niet
Je lacht me toch uit als ik het zou doen
Je kijkt me niet aan
Je kent me precies niet meer
Ik ben nog steeds dat meisje
Dat meisje, waar je jaren op verliefd bent geweest

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-08-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Apollo
Actief sinds: 28-08-2016Informatie bij het gedicht:

Als je 2 jaar met iemand samen bent geweest doet het pijn om elkaar los te laten. Ik vind het moeilijk daarom schrijf ik gedichten. Mijn gevoelens zet ik op papier. Het helpt me door moeilijke tijden Apollo Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ken je me nog ?’ van Apollo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.