Justice at Last.

Willem Bernardus Tijssen

Justice at last that were
once words in a speach of
Nelson Mandela.
His words of reconciliation
and peace were spoken with
love as a human kindness in
a mantra.

Justice and peace for
every human being who
ever you are in your
brightness of colours
not broken.
You are who you are as
a star under God.
In equality as a clear
acceptable token.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Informatie bij het gedicht

Scjrijver: Willem B. Tijssen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Justice at Last.’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.