INLOGGEN
«»

waiting for

I wanne be your friend
But it's damn hard to be
Cause when i need you
You're ignoring me.
I wanne be your friend
But you make me feel sad
That's not what i want
I don't wanne feel bad .
Mabey it's time for me, to ignore
Cause you can not give
What i'm waiting for.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anja k
Actief sinds: 28-12-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘waiting for’ van Anja k zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.