INLOGGEN
«»

De ring

Een zilveren ring siert mijn linker ringvinger
Alweer lang geleden is hij heel blij omgedaan
Hij behoorde eens aan mijn moeder, nu is zij
dicht bij me voortaan.

Áf doe ik hem werkelijk nooit en daarmee ben
ik zo heel erg vertrouwd
Vergroot is hij dan wél maar dat nooit echt
berouwd.

Wel mooi vind ik het sieraad al is het tamelijk
ouderwets
Schoonheid ligt vooral in het nog zijn van mijn
moeder.....
Mij past het inmiddels opperbest!

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De ring’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.