INLOGGEN
«»

Nog vragen je ogen


nog vragen je ogen


er was iets met
die ogen al hield
je de knuffel
ondersteboven
ze keken je altijd aan

heb geprobeerd
weg te lopen
maar hun blik
ving mij voor ik de
deur had gesloten

ze hadden
iets vragends in
een verbazend
waarom kom jij
niet dichterbij

speel met mij
koester en kriebel
met warme handen
dan zie ik weer je
blijdschap en lach

nooit heb ik
jou los kunnen laten
verkleurd en versleten
nog vragen je ogen
terwijl zij toch alles weten


wil melker
24/07/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nog vragen je ogen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.