INLOGGEN
«»

koud hart

Er zijn mensen met een koud hart
De zon raakt ze nauwelijks
Tja niet iedereen krijgt even veel licht
Zonder te weten raken ze steeds meer verdwaald
En vergeten het licht te volgen,waar geen dag en nacht meer is
En dat weten ze
Een koud hart kun je niet liefhebben,maar toch is het nooit te laat om je weg terug te vinden
Het leven is te kort om steeds wakker te worden met stille spijt
Verander je leven
Ik zeg je niet dat het gemakkelijk zal zijn
Ik zeg alleen het is de moeite waard.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wilma van Eikenhorst
Actief sinds: 18-05-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘koud hart’ van Wilma van Eikenhorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.