INLOGGEN
«»

Even

Even stond ik
in dansende kleuren
volgde het pad langs zingende rivieren
onder heldere sterren
als in een droom

Even lag ik
roerloos vastgenageld
mijn ogen kropen over bloedende velden
gebroken stil
als koud glas

Even was jij
zo dichtbij met je woorden
als een tekening van flinterdun papier
scheurde je in flarden
ik huilde even

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-07-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ton Jurriansen
Actief sinds: 14-09-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Even’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.