INLOGGEN
«»

Het schilderij

Wij zijn een schilderij, een schilderij die stil hangt.
Ik ben een schilderij, een schilderij die stil hangt.
Ik zie de mensen voorbij gaan, zelf hang ik stil.
Ik zie de plannen voorbij gaan, zelf hang ik stil.
Wat als ik hier blijf hangen?
Wat als ik hier blijf hangen en alles vergaat om mij heen.
Ik blijf hangen, ik blijf hangen omdat ik niks anders weet.
Ik blijf hangen en jullie vergaan.
Sorry, ik ben maar een schilderij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

louke
Actief sinds: 29-08-2017Informatie bij het gedicht:

sombere periodes resulteren tot mooie verhalen. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het schilderij’ van louke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.