INLOGGEN
«»

Vrijheid

Geboren in een land
Waar ik onbezorgd kon spelen
Geboren in een land
Waar ik mocht zijn wie ik ben
Maar net zoals zovelen
Echte vrijheid eigenlijk niet meer ken
Gevangen door gedachten
Die rond dwalen in mijn hoofd
Is het vrijheidsvuur dat ooit brandde
Langzaam aan gedoofd
Vandaag wens ik vrijheid
In welke vorm dan ook
Voor ieder die gevangen zit door angst
Of om een andere reden onderdook
Realiseer dat je ieder moment kunt beginnen
Om te leven zoals jij wil
Echte vrijheid komt van binnen
Blijf lachen, heb lief, laat los en speel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dennis Sturkenboom
Actief sinds: 19-09-2017Informatie bij het gedicht:

Dit gedichtje schreef ik op bevrijdingsdag. Ik leef in een vrij land maar helaas voel ik mij niet altijd vrij door alle gedachten in mijn hoofd. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vrijheid’ van Dennis Sturkenboom zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.