Een kauw hoopt op lekkers

Door: Dakoyria

Luid krassend keek de kauw ons koffiegroepje aan
Hij hád me toch een honger, zag de kopjes wel
staan... Was daar niet een koekje bij?
Nogmaals hebberig keek hij ons aan Pech had hij,
lekkers ging aan zijn neus voorbij.

Hij hield het gebedel nog een hele poos vol
Dit kon toch niet waar zijn, hij vond het te dol!
Uiteindelijk vloog hij zeer teleurgesteld wég
Misschien een volgende keer, als hij opnieuw zijn
noden uit zégt?

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een kauw hoopt op lekkers’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.