Een thuis gevonden

Gedichtenlady

 Je bent thuis
 al heeft het even geduurd
 je was bang van ons
 maar wij hebben je in de juiste richting gestuurd

 We maakten je tam en lief
 nu mogen we je aaien
 je bent een hartendief
 en je komt binnen
 als het heel erg is aan het waaien

 Je bent thuis
 nu voor altijd
 bij ons in huis
 heb je rust gevonden

 Spinnen is één van je sterkste kanten
 lief en zacht
 je bent een ware pracht
 zonder dat we het zeggen
 mogen we jou van alles uitleggen

 Het is niet erg
 je hebt je thuis gevonden
 en als we konden
 was je eerder bij ons gekomen
 maar nu ben je hier
 kan je genieten van het leven
 en droom maar …

 wij gaan voor je zorgen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

niet veel uitleg bij nodig ...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een thuis gevonden’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.