INLOGGEN
«»

De wulps gekrulde


de wulps gekrulde


geen papyrus meer
of dikke rollen perkament
handgeschreven boeken
worden als museumstuk gekend

het goud op snee
de wulps gekrulde
grote halen in tijdloze
levensverhalen zijn voorbij

het handgeschept papier
waarop vezels streden
met de letters van de
kroontjespen verleden tijd

woorden kaatsen
in het naamloze zwart wit
het onpersoonlijke gezicht
op emotieloos A-vier

nog is het eind niet zoek
ons archief van leven
twitter en de social media
zijn al in the cloud te lezen


wil melker
27/08/2015
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De wulps gekrulde’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.