INLOGGEN

Gedichten voor collega's / gedichten over collega's

Je vindt hier collega gedichten, deze gedichten gaan over collega's of zijn gemaakt speciaal voor collega's. Ben je op zoek naar gedichten die gaan over werk, in het algemeen, of naar gedichten die gaan over pensioen, kijk dan ook eens in de werk gedichten rubrieken.

Heb je zelf één of meerdere gedichten voor deze collega's gedichten rubriek, of wil je gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!


Zo óud al... WINNEN (6) !!! 
WILLEKEUR (2) !!! WERKEN !!! 
WEES NIET BOOS .... Vlotte juf Dichterblijmij 
VLOTTE JUF !!! VERKEERD GELEZEN !!! 
VERGISSEN !!! TOCH NAAR KANTOOR !!! 
Schrijversnaam Dichterbijblij 2 RUSTIG MAAR !!! 
ROL PAKKEN ??! REAGEREND .... 
POLARISEREN (5) ?!! Over ketie kotie blij collega Dichterbli 
ONTERECHT (2) !!! Omgang 
Nee, nee, nee Dichterbijblij met "Ik wil Machtige herinnering 
LIEVE COLLEGA'S !!! Lepelaar 
Lelijk eendje van Willem Bernardus Tijss LEKKER FEL !!! 
Joehoe Dichterblijmij Je schrijversnaam Dichterbijblij 
JE GEDICHT !!! INGELIJST !!! 
INCASSEREN (3) !!! INCASSEREN (2) !!! 
IN GESPREK MET .... Het verloop 
HET HORT EN STOOT !!! HET GAAT GOED !!! 
HET ECHTE LEVEN (r) IS..... HET ECHTE LEVEN (m) IS ... 
HEEL STOER !!! GELUKSMOMENT (r) !!! 
GELUKSMOMENT (k) !!! GEEF .... 
Frustraties FEL EN HEFTIG !!! 
Ervaringsdeskundige Bob ERKENNEN !!! 
EMOTIES KWIJT !!! Elze Schollema reageer op Wil Melker 
EEN LUISTEREND OOR !!! ECHT GELEERD !!! 
DRAAGKRACHT !!! DOOR WEER EN WIND !!! 
donders fijne vrouw Dichterblijmij een simpele vent? 
Dichterbijblij reageer Dichterbijblij naar de koning 
Dichterbijblij grapt DICHTER-BIJ-BLIJ !!! 
De terugslag Dichterblijmij DE KOP VAN JUT ?! 
De grot De Belastingdienst 
COMMUNICEER .... Collegialiteit 
Collega's COLLEGA !!! 
COLLEGA !!! collega 
Bladplafond Beste collega’s 
BENEPEN (1) ??! BEKEREN ??! 
Baasje spelen ALLEBEI .... 
AFSTOTEN !!!