Een steile berg.

Els Hengstman-van Olst

Als jouw nood zó hoog is
en 't lijkt op een steile berg,
je kunt er niet omheen
want 't is gewoon té erg.

Elke dag bots je er weer tegen
het ontmoedigt je keer op keer,
weet dat bij elk obstakel
jouw Redder staat, de Heer!

Grijp Zijn uitgestoken handen
Hij houdt je altijd stevig vast
en vraagt je vol van Liefde:
"Mijn kind, geeft Mij jouw last!"

Nu mag je spreken tegen bergen
waar je niet omheen kan gaan,
want samen met jouw Jezus
kun je elk obstakel aan!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-01-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst (Actief sinds: 28-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Filippenzen 4:13 Markus 10:27

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een steile berg.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.