Kruimeltjes van Gods tafel.

Els Hengstman-van Olst

Kruimels van Gods Liefde
liggen niet in alle hoeken
ook niet voor het grijpen
je moet er echt naar zoeken.

Ze liggen onder Gods tafel
daar waar jij dagelijks zit
en steeds opnieuw jouw handen vouwt
en tot God de Vader bidt!

Hij wil je overvloedig geven
aan jou Zijn geliefde kind,
maar 't begint vaak in het klein
en "hij die zoekt die vindt!"

En als je dan jouw knieën buigt
knielend op de grond
dan proef je de kruimeltjes van Liefde
die je onder Gods tafel vond!

Want deze kruimeltjes van Liefde
ook al zijn ze nog zo klein
zitten vol rijke zegeningen
omdat ze van Gods tafel zijn!


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-10-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst (Actief sinds: 28-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kruimeltjes van Gods tafel.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.