De goede Herder

Gertjan van der Kraan

De goede Herder

‘Ik ben de goede Herder’
Gaat oneindig veel verder
Dan een troostrijke zin,
Want er zit veel meer in.
Naast de Herderlijke zorg
Staat de naam ‘ Ik ben’ borg
Die ook Zijn schapen weidt
En op hun levensweg leidt
Maar ook terug zal halen
Die dreigen af te dwalen
Door angst, ziekte of pijn
Want ‘Ik Ben’ zal er ook zijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De goede Herder’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.